Screenshots met details GTA Online Heists gelekt

Nieuwe items, wapens en voertuigen te zien. 

Op Twitter zijn screenshots van nieuwe items, wapens en voertuigen van de Grand Theft Auto Online Heists gelekt. Twitteraar Funmw2 heeft de illustraties op de cloud van Rockstar Games gevonden, maar die zijn inmiddels verwijderd.

Op de afbeeldingen zijn een helikopter, vliegtuig, motoren, sportwagen en een pickup truck met een machinegeweer achterop te zien. Verder is er uitrusting voor de Heists te zien, waaronder een seinpistool, thermietbom en shotgun met geluiddemper.

Een deel van deze afbeeldingen is ook in de officiële Heist-trailer te zien. Daarin hangen op de planning boards voor de Heist-missies foto's met items, wapens en voertuigen.

Er zijn op de PlayStation 4 en Xbox One in totaal vijf Heists met daarin twintig missies. De Twitteraar suggereert echter dat PlayStation 3- en Xbox 360-spelers een extra Heist krijgen, maar dit is nog niet door Rockstar Games bevestigd.

Update: De definitieve datum voor de release van GTA online Heists is eindelijk bekend. Minder goed nieuws: de release van de pc-versie van Grand Theft Auto V is uitgesteld naar 10 april.

Speel je ondertussen de heists van GTA Online al samen met je vrienden maar zit je vast? Geen paniek! In onze GTA online heists gids en tips ontdek je de info die je nodig hebt om heer en meester te worden van Los Santos. Of gebruik de GTA 5 cheats om in de singleplayer keet te houden.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

De 5 best verkochte games deze week

Week 36 (6 t.e.m. 12 september 2021).

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread