Roll7 kondigt Not A Hero releasedatum aan

Cover-based shooter komt in mei.

Ontwikkelaar Roll7 kondigt de releasedatum van Not A Hero aan. De cover-based shooter van de studio achter OlliOlli komt op 7 mei uit op de pc.

In de game speel je als Steve, een voormalig professioneel sluipmoordenaar die nu werkzaam is als politiek manager voor BunnyLord. Dit konijn uit de toekomst geeft hem en zijn bende de taak om de stad op te ruimen. Dit doe je door de criminele onderwereld in te duiken en de zwevende kiezers te verleiden om op BunnyLord te stemmen.

Not A Hero komt naast op Steam, GoG en Humble, ook op de PlayStation 4 en Vita uit. De releasedatum voor de consolerelease is nog niet bekend. Onlangs presenteerde Roll7 de eerste trailer van OlliOlli 2: Welcome to Olliwood. De nieuwe trailer voor Not A Hero vind je hieronder.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Dalsum

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread