Blizzard houdt tijdens PAX East in Boston een paneldiscussie omtrent Hearthstone, Overwatch en Heroes of the Storm. Dat maakt de ontwikkelaar via zijn website bekend.

Tijdens de paneldiscussie wil de ontwikkelaar ingaan op onaangekondigde plannen voor Blizzards Free-to-Play games. Een aankondiging omtrent een uitbreiding voor Hearthstone is een mogelijkheid, evenals nieuwe personages voor Heroes of the Storm.

De paneldiscussie met de naam 'Blizzard Preview: Hearthstone, Overwatch, and Heroes of the Storm' vindt plaats op vrijdag 6 maart om 16:30. De gehele discussie kun je live volgen via de officiŽle PAX Twitch-kanalen.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Meer artikels van Marcel de Jong

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content