Blizzard organiseert paneldiscussie tijdens PAX East

Omtrent Hearthstone, Heroes of the Storm en Overwatch.

Blizzard houdt tijdens PAX East in Boston een paneldiscussie omtrent Hearthstone, Overwatch en Heroes of the Storm. Dat maakt de ontwikkelaar via zijn website bekend.

Tijdens de paneldiscussie wil de ontwikkelaar ingaan op onaangekondigde plannen voor Blizzards Free-to-Play games. Een aankondiging omtrent een uitbreiding voor Hearthstone is een mogelijkheid, evenals nieuwe personages voor Heroes of the Storm.

De paneldiscussie met de naam 'Blizzard Preview: Hearthstone, Overwatch, and Heroes of the Storm' vindt plaats op vrijdag 6 maart om 16:30. De gehele discussie kun je live volgen via de officiële PAX Twitch-kanalen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier  |  marshalldejong

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread