The Evil Within DLC The Assignment arriveert in maart

Speel als detective Juli Kidman.

De eerste DLC van The Evil Within komt in maart uit, zo kondigt uitgever Bethesda aan. In The Assignment neem je de rol aan van detective Juli Kidman; de mysterieuze partner van Sebastian Castellanos in de originele game.

Daarbij is een nieuwe teasertrailer vrijgegeven, waarin een kwaadaardig figuur de woorden 'Leslie' blijft herhalen. Leslie is tevens een personage uit The Evil Within. In The Assignment beleef je de horroravonturen van detective Kidman, die zich net als detective Castellanos in een bloederige nachtmerrie bevindt.

De downloadbare content is onderdeel van een seizoenspas. Hiermee krijg je ook toegang tot het tweede deel van Kidmans avontuur, namelijk The Consequence. Daarnaast speel je in de derde DLC als The Keeper; een eindbaas uit The Evil Within.

In onze The Evil Within review lees je Sanders ervaringen met de klassieke survival-horror titel van ontwikkelaar Shinji Mikami. De game is nu uit voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Dalsum

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread