Darksiders 2: Definitive Edition voor PS4 duikt op bij Amazon

UPDATE: Amazon voegt cover-art toe.

UPDATE: De Amazon-pagina van Darksiders 2: Definitive Edition is nu geüpdatet met cover-art. De voorkant van het retailhoesje van de PlayStation 4-uitgave leest Deathinitive Edition. Uitgever Nordic Games heeft nog steeds niet bevestigd dat de game uitkomt.

death

ORIGINEEL: Webwinkel Amazon heeft een productpagina geopend voor Darksiders 2: Definitive Edition, een PlayStation 4-titel die verder nog niet officieel is aangekondigd. De game kost daar omgerekend 35 euro en zou dit jaar nog uit moeten komen.

De Darksiders-serie is nu in handen van Nordic Games, die de rechten in 2013 overnam van THQ. Destijds zocht Nordic Games een ontwikkelteam voor een nieuwe Darksiders-game, die toen nog ver weg leek. "We nemen de tijd ervoor, zodat we niet dezelfde fouten maken als THQ," zo luidde de strategie.

Darksiders II lanceerde oorspronkelijk voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360. Later werd de game ook uitgebracht voor de Wii U.

dark

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread