Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Koei Tecmo toont nieuwe gameplaybeelden Dead or Alive 5: Last Round

Introduceert de nieuwe personages, stages en kleding.

In de aanloop naar de release van Dead or Alive 5: Last Round publiceert uitgever Koei Tecmo een nieuwe gameplay-trailer waarin de nieuwe toevoegingen aan de game worden getoond

De trailer introduceert de personages Wicked Lil' Servant Marie Rose, The Tragic Weapon Phase-4, Naughty Tengu Princess Nyotengu, The Regenaration of Brutality Raidou and Super Secret Fighter Chick Honoka. Honoka is een nieuw gezicht in de Dead or Alive-serie. Raidou keert voor het eerst weer terug sinds de eerste Dead or Alive voor de PlayStation en Dead or Alive: Dimensions voor de Nintendo 3DS.

Tevens presenteert men de nieuwe stages Danger Zone en Crimson, die respectievelijk voor het laatst aanwezig waren in Dead or Alive 3 en Dead or Alive 2: Ultimate. Ook is er een hoop nieuwe kleding te ontdekken. Deze zijn het resultaat van een wedstrijd van ontwikkelaar Team Ninja, waarin fans de kans kregen om zelf kleding voor de personages te ontwerpen.

De releasedatum van Dead or Alive 5: Last Round staat gepland op 20 februari en is verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. Spelers die Dead or Alive 5: Ultimate bezitten voor de PlayStation 3 en Xbox 360 kunnen hun versie upgraden om toegang te krijgen tot de nieuwe content. De pc-versie van de game is vanaf 30 maart verkrijgbaar.

Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Dead or Alive 5: Last Round

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.
Reacties