Hotline Miami 2 releasedatum mogelijk bekend

Telefoonbericht suggereert 10 maart.

De releasedatum van Hotline Miami 2: Wrong Number is mogelijk bekendgemaakt door ontwikkelaar Dennaton Games. Op de Twitteraccount van de studio is een bericht geplaatst met daarin cryptische verwijzingen.

De desbetreffende tweet refereert naar een telefoonnummer. Door naar +1 (786) 519-3708 (ext 10) te bellen, krijg je een mysterieus bericht voorgeschoteld. "We are 50 blessings. Together we March into the future", luidt een stem. Het woord March (Engelse vertaling van maart) wordt daarbij enkele keren herhaald.

Dit suggereert een releasedatum in maart. Daarnaast wordt gespeculeerd dat het 'ext 10' gedeelte de dag van de maand verklapt. Dat valt op een dinsdag, waarop games in Noord-Amerika gebruikelijk op de PSN-store verschijnen. Het telefoonnummer stamt tenslotte uit Florida, waarin de stad Miami ligt.

Dennaton Games heeft nog geen officiële bevestiging gegeven over de releasedatum. Hotline Miami 2: Wrong Number komt uit op de pc, PlayStation 3, PlayStation 4 en PlayStation Vita.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Dalsum

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread