Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Raid Mode keert terug in Resident Evil Revelations 2

Maar is pas online speelbaar als alle episodes uit zijn.

Capcom maakt bekend dat de Raid Mode terugkeert in Resident Evil Revelations 2. Net zoals in andere recente Resident Evil-games speel je de modus los van het verhaal en draait het om een zo hoog mogelijke score halen. Dat doe je door zoveel mogelijk vijanden te doden en zo lang mogelijk in leven te blijven.

De modus is splitscreen speelbaar, maar pas met vrienden online te spelen wanneer alle episodes uit zijn. Dat is op 13 maart, wanneer de volledige game overigens ook lanceert op disc. Voor die tijd zijn de losse episodes te downloaden, waarvan de eerste aflevering op 24 februari uitkomt.

De eerste episode bevat drie Raid-maps, met drie moeilijkheidsgraden, 54 verschillende missies en dagelijks veranderende uitdagingen. Later volgen extra levels, die soms zijn gebaseerd op settings van vorige Resident Evil-games. De tweede en derde episode voegen elk 36 nieuwe missies toe. De vierde en laatste aflevering sluit af met 68 extra missies.

In de Raid Mode haal je medailles, stijg je in level en bouw je zo een telkens sterker personage. Er zijn vijftien verschillende karakters, waaronder Claire Redfield, Moira Burton, Barry Burton en de los verkrijgbare Hunk en Wesker. Wanneer je een hoger level hebt, kun je bijvoorbeeld meer wapens bij je dragen. Die zijn te koop met in-game geld, dat is te verdienen door vijanden te doden.

Een volledig overzicht van bovenstaande informatie zie je terug in onderstaande gameplaybeelden. De game is in ontwikkeling voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox 360 en Xbox One.

Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Resident Evil: Revelations 2

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PlayStation Vita, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!
Reacties