Raid Mode keert terug in Resident Evil Revelations 2

Maar is pas online speelbaar als alle episodes uit zijn.

Capcom maakt bekend dat de Raid Mode terugkeert in Resident Evil Revelations 2. Net zoals in andere recente Resident Evil-games speel je de modus los van het verhaal en draait het om een zo hoog mogelijke score halen. Dat doe je door zoveel mogelijk vijanden te doden en zo lang mogelijk in leven te blijven.

De modus is splitscreen speelbaar, maar pas met vrienden online te spelen wanneer alle episodes uit zijn. Dat is op 13 maart, wanneer de volledige game overigens ook lanceert op disc. Voor die tijd zijn de losse episodes te downloaden, waarvan de eerste aflevering op 24 februari uitkomt.

De eerste episode bevat drie Raid-maps, met drie moeilijkheidsgraden, 54 verschillende missies en dagelijks veranderende uitdagingen. Later volgen extra levels, die soms zijn gebaseerd op settings van vorige Resident Evil-games. De tweede en derde episode voegen elk 36 nieuwe missies toe. De vierde en laatste aflevering sluit af met 68 extra missies.

In de Raid Mode haal je medailles, stijg je in level en bouw je zo een telkens sterker personage. Er zijn vijftien verschillende karakters, waaronder Claire Redfield, Moira Burton, Barry Burton en de los verkrijgbare Hunk en Wesker. Wanneer je een hoger level hebt, kun je bijvoorbeeld meer wapens bij je dragen. Die zijn te koop met in-game geld, dat is te verdienen door vijanden te doden.

Een volledig overzicht van bovenstaande informatie zie je terug in onderstaande gameplaybeelden. De game is in ontwikkeling voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox 360 en Xbox One.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

FIFA 22 Web App en Companion App - Alle info die je nodig hebt

Alles over FIFA 22 Web App en Companion App dat je moet weten.

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games van oktober

De concurrentiestrijd is losgebarsten.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread