Patch 4 voor Assassin's Creed Unity uitgesteld

'Quality control is erg belangrijk.'

Ubisoft stelt de vierde grote patch voor Assassin's Creed Unity uit tot een niet nader genoemde datum. De update zou eigenlijk vandaag uitkomen voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Met 'Patch 4' wordt de stabiliteit en performance van Assassin's Creed Unity aangepakt, samen met verbindings- en matchmaking-problemen. Daarbij zegt Ubisoft alvast dat pc-spelers het beste de nieuwste videokaart-drivers van AMD en nVidia kunnen installeren.

Volgens de uitgever is de patch een paar dagen uitgesteld omdat 'quality control' voorop staat. Ubisoft doet de update dus pas de deur uit zodra zeker is dat de aangegeven verbeteringen ook echt worden doorgevoerd.

Omdat Assassin's Creed Unity zo geplaagd werd door technische problemen, biedt Ubisoft de Dead Kings DLC gratis aan zodra deze lanceert. Eerder maakte deze onderdeel uit van de Season Pass, die inmiddels niet meer te koop is.

Heb je de Season Pass reeds gekocht en voor 25 november geactiveerd, dan krijg je een gratis game. Onder andere Far Cry 4 (review) en The Crew maken onderdeel uit van dat aanbod.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread