Super Mario Bros. 3 en Mario World-levels te bouwen in Mario Maker

En dat ziet er zo uit.

Naast Super Mario Bros. en New Super Mario Bros.-levels bouw je in Mario Maker ook levels in de stijl van Super Mario Bros. 3 en Super Mario World. Dat blijkt uit een nieuwe trailer, die getoond is tijdens de Game Awards 2014.

Mario Maker is exclusief in ontwikkeling voor de Wii U. Met de stylus teken je zelf Mario-levels met behulp van de GamePad. Elementen als Goomba's, buizen, muntjes en kanonnen plaats je via de touchsceen, om levels te bouwen die zo makkelijk of moeilijk zijn als je zelf wilt.

De levels die je maakt, zijn online te delen met andere gamers. Designer Shigeru Miyamoto hint er tevens naar dat Mario Maker mogelijk de start is van een nieuwe serie. De game komt in de eerste helft van 2015 uit.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread