Het hart van de maan in openingsfilmpje The Dark Below

Eerste (gelekte) blik op Destiny-uitbreiding.

Het eerste filmpje uit de Destiny-uitbreiding The Dark Below is gelekt. Het filmpje is gevonden in de gedownloade bestanden in een grote patch die Bungie onlangs uitbracht.

In de opening vertelt het nieuwe personage Eris over een gefaalde expeditie naar het hart van de maan. Daar wonen de monsterlijke Hive en diens god Crota. De nieuwe Raid die bij The Dark Below hoort heet dan ook Crota's End.

In een oogopslag heeft Crota gelijkenissen met een Knight; een type van vijand dat al in de basisgame te vinden was. Een Bungie-medewerker meldt op internetforum NeoGAF dat dit slechts 'de eerste van Crota's vele vormen is'. De ontwikkelaar wil het mysterie rond het godwezen nog intact houden tot je hem zelf confronteert.

The Dark Below is op 9 december verkrijgbaar voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. De uitbreiding kost €19,99 en bevat twee nieuwe levels, drie nieuwe missies, een nieuwe Strike en een nieuwe Raid. PlayStation-gamers krijgen daarbovenop nog een extra Strike die zich op Mars afspeelt.

In de Destiny review van Sander lees je zijn bevindingen over de game.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kenneth De Muyt

Kenneth De Muyt

Redacteur  |  kennethDMT

Houdt van lange wandelingen op het strand, zonneschijn, explosies en mysterieuze tombes verkennen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread