Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Patch 3 voor Assassin's Creed Unity verbetert stabiliteit, NPC-gedrag

Co-opmodus ook onder handen genomen.

Ubisoft heeft details over een derde grote patch voor Assassin's Creed: Unity bekendgemaakt. De patch brengt een aantal verbeteringen op het gebied van gameplay en stabiliteit met zich mee. Het is nog niet bekend wanneer de update precies uitkomt.

De patch zorgt er onder andere voor dat Arno niet meer blijft steken in hooibergen of gebouwen. Ook de animaties van grote groepen NPC's zijn middels de patch verbeterd.

Menu's hebben eveneens een opknapbeurt gekregen. Markeringen voor missies worden nu correct weergegeven en bepaalde pop-ups overlappen elkaar niet meer. Co-opmissies zijn nu ook makkelijker aan te gaan.

In de patch notes op de Ubisoft live blog is tevens te lezen dat de update de 'algemene stabiliteit' van Assassin's Creed: Unity verbetert. De game crasht nu minder vaak.

Assassin's Creed: Unity kampt al sinds de release met een groot aantal bugs. Ubisoft zegt zich bewust te zijn van de problemen en heeft een speciale live blog opgezet om spelers op de hoogte te houden van de status van de game.

Bekijk op YouTube

Read this next