'Screenshots Telltale Games' Game of Thrones gelekt'

Eerste blik op nieuwe avontuur in Westeros.

De eerste screenshots van Telltale Games' Game of Thrones zijn online gezet. De beelden lekten via een Twittergebruiker op het internet. Officiële bevestiging over de echtheid van de afbeeldingen is er echter nog niet.

De screenshots mengen de fantasiewereld van Game of Thrones met de stijl van Telltale Games. Veel bekende personages uit de boeken en tv-serie zie je er in terug.

De ontwikkelaar heeft nog niet op het lek gereageerd. De plaatjes zijn inmiddels wel van Twitter verdwenen.

got1

Telltale Games kondigde Game of Thrones vorig jaar aan. De ontwikkelaar bleef daarna lang stil over de fantasiegame. Pas in de voorbije weken lichtte de studio voor het eerst een tipje van de sluier op.

De episodische gamereeks speelt zich af tijdens seizoen 4 van de HBO-serie. De zes afleveringen draaien rond verschillende leden van het nobele huis Forrester. De eerste aflevering heet Iron From Ice. Deze zou nog voor het einde van dit jaar uitkomen.

got2

Game of Thrones is niet het enige project waar Telltale Games aan werkt. Ook de eerste aflevering van het nieuwe Tales From the Borderlands komt binnenkort uit. Daarin neemt de ontwikkelaar je mee naar Pandora, de planeet van de Borderlands-games.

Zowel Game of Thrones als Tales From the Borderlands staan gepland voor een lancering op pc, Mac, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en iOS.

got3
got4
got5
got6
got7
got8

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kenneth De Muyt

Kenneth De Muyt

Redacteur  |  kennethDMT

Houdt van lange wandelingen op het strand, zonneschijn, explosies en mysterieuze tombes verkennen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread