Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum Screamride voor Xbox 360 en Xbox One onthuld

Bouw de meest absurde achtbanen.

Roller coaster-game Screamride van ontwikkelaar Frontier Developments is vanaf 6 maart verkrijgbaar voor de Xbox 360 en Xbox One.

Screamride geeft je de mogelijkheid om de meest absurde achtbanen te bouwen en daarna uit te testen. In meer dan vijftig verschillende levels met vernielbare omgevingen word je uitgedaagd om de wetten van de natuur te tarten.

De game bevat drie verschillende modi: Engineer, Screamrider en Demolition Expert. Xbox One bezitters kunnen hun zelfgemaakte achtbanen met andere gebruikers delen. Deze optie is niet aanwezig in de Xbox-360 versie. Zowel de Xbox One- als de Xbox 360-versie ondersteunen leaderboards waarop je je voortgang kan vergelijken met andere spelers.

Ontwikkelaar Frontier Developments heeft al langer ervaring met roller coaster games en is bekend van verschillende edities uit de Roller Coaster Tycoon-serie en Coaster Crazy Deluxe voor de Wii U.

Cover image for YouTube videoScreamride Preview

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

ScreamRide

Xbox One, Xbox 360

Related topics
Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties