Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ubisoft lanceert Assassin's Creed Unity live blog

Om zo spelers op de hoogte te houden van strijd tegen bugs.

Ubisoft heeft een speciale live blog gelanceerd om je op de hoogte te houden van de status van Assassin's Creed: Unity. De game kampt namelijk met veel bugs.

Op de blog is te lezen dat de eerstvolgende update ervoor zorgt dat hoofdrolspeler Arno niet meer door de vloer verdwijnt. Of vast komt te zitten in een berg hooi. De update zorgt er daarnaast ook voor dat Assassin's Creed: Unity niet meer crasht zodra je een co-opmissie start.

De problemen zijn met deze update echter niet verholpen en Ubisoft is zich daarvan bewust. "We zijn op dit moment bezig om te kijken naar de problemen die jullie onder onze aandacht hebben gebracht", aldus Ubisoft. "We blijven deze live blog bijhouden, dus kom geregeld terug voor meer updates".

Assassins Creed: Unity is al een paar dagen uit in de Verenigde Staten. De game is vanaf vandaag pas officieel verkrijgbaar in Europa. Randolfs preview van Assassin's Creed: Unity lees je op de site.

Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed: Unity

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.
Reacties