Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Telltale's Game of Thrones: meer details, platformen aangekondigd

Komt ook naar nieuwe generatie consoles.

De episodische Game of Thrones-adaptie van Telltale Games komt ook uit op de PlayStation 4 en Xbox One. Naast deze aankondiging geeft de ontwikkelaar meer details over het plot vrij.

Het point and click-avontuur vertelt het verhaal van House Forrester tijdens de gebeurtenissen van The War of the Five Kings. De episodes zijn waarheidsgetrouw aan de televisieserie van Game of Thrones en speelt zich af tussen het eind van seizoen drie en het begin van seizoen vijf.

De familie Forrester maakt een verschijning in het A Dance with Dragons-boek van auteur George R. R. Martin. In de game kom je langs locaties als Kings' Landing, The Wall en meer bekende plekken. Meer details over de setting van de game vind je op de Telltale blog.

Het verhaal van House Forrester wordt verteld vanuit vijf oogpunten; allen een onderdeel van de familie of in dienst van het huis. Zoals in elke Telltale titel hebben je keuzes invloed op de gang van zaken.

De eerste episode Iron From Ice komt 'binnenkort' uit op de pc, iOS, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Game of Thrones (Telltale)

Android, iOS, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Sander van Dalsum avatar

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Reacties