CD Projekt Red kondigt DLC-plan voor The Witcher 3 aan

Zestien stukken gratis content.

Ontwikkelaar CD Projekt Red kondigt aan dat The Witcher 3: Wild Hunt zestien gratis downloadbare uitbreidingen krijgt. In een open brief verklaart medestichter Marcin Iwinski waarom zijn studio dit doet.

"We houden van updates die de ervaring constant verbeteren en het geeft een speciaal gevoel als spelers gratis content krijgen. Dat moet niet groot zijn; denk aan een extra zwaard of stuk pantser," zo vertelt Iwinski.

"Iedereen die The Witcher 3: Wild Hunt koopt, krijgt zestien gratis stukken downloadbare content," zo gaat hij verder. "Je moet geen pre-order plaatsen of speciale edities van de game kopen. Zo willen we jou bedanken om onze game te kopen."

CD Projekt Red brengt de downloadbare content wekelijks uit vanaf de release van de game. De eerste downloadbare uitbreidingen komen op 25 februari aan. Daarna volgen er op 4 maart, daarna 11 maart enzoverder.

Op 25 februari ontvangen spelers alvast de Temerian Armor Set en een Beard and Hairstyle Set voor hoofdpersonage Geralt.

The Witcher 3: Wild Hunt komt op 24 februari 2015 uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Onlangs raakte ook bekend dat er een nieuwe film over The Witcher in de maak is.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread