Exclusieve content GTA5 bij upgrade van PS3/Xbox 360-versie

Eenmalige overzetting opent nieuwe missies en voertuigen.

Ben je in het bezit van Grand Theft Auto V voor de PlayStation 3 of de Xbox 360, dan krijg je exclusieve bonuscontent als je je personage overzet naar de aankomende pc, PlayStation 4 of Xbox One-versie.

De eenmalige overzetting geeft je de mogelijkheid om verder te gaan met de progressie die je hebt gemaakt in de vorige versie. Daarnaast worden er een aantal extra voertuigen en missies toegevoegd om spelers die de game al eerder hebben gespeeld over de streep te trekken en nogmaals in de schoenen te stappen van Michael, Franklin en Trevor.

Zo is er de nieuwe Murder Mystery-missie voor Michael, waarin hij op het spoor komt van een aantal cryptische aanwijzingen die hem moeten helpen een mysterieuze moord op te lossen. Door deze missie goed op te lossen word je beloond met een Noir Style filter die gebruikt kan worden in de storymodus en de Snapmatic fotomodus.

Verder worden er nieuwe wapens zoals de de Rail Gun & Hatchet toegevoegd, zijn er nieuwe Wildlife Photography uitdagingen voor Franklin die de Kraken Sub ontgrendelen, nieuwe evenementen en keert het bekende Dodo watervliegtuig terug. Ook zijn er nieuwe stock car races, een nieuwe zeppelin en een monster truck toegevoegd aan de game.

GTAV

De releasedatum van Grand Theft Auto V is op 18 november en de game is dan verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. De pc versie is verkrijgbaar vanaf 27 januari 2015. In de Grand Theft Auto V review van Randolf lees je wat destijds het oordeel over de game was.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Lenne Kuin

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread