Activision kondigt de Call of Duty: Advanced Warfare companion-applicatie aan. Deze toepassing voor mobiele toestellen wordt tegelijk met de game gelanceerd op 3 november op de Day Zero Editie-release.

De applicatie is te downloaden op Android-, iOS-, Windows Phone- en Kindle-apparaten. Vervolgens kan je hiermee je Clan beheren; vanuit de zogenaamde War Room heb je een overzicht over alle activiteiten die je met je Clan ondergaat. Zo is er onder andere een Emblem Editor waarmee je een groepslogo kan personaliseren.

De volledige lijst aan toepassingen binnen de applicatie vind je op de officiŽle Call of Duty blog. Lees ook zeker de informatieve Call of Duty: Advanced Warfare preview van Yvo. De systeemeisen van Call of Duty: Advanced Warfare werden onlangs bekendgemaakt.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Dalsum

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Meer artikels van Sander van Dalsum

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content