De servers van Destiny en Call of Duty: Ghosts zijn gedeeltelijk door hackers platgelegd. De aanvallen zijn opgeŽist door de hackersgroep Lizard Squad.

Veel spelers hadden gisteren op de servers van Destiny en Call of Duty: Ghosts te kampen met connectieproblemen. Een deel van hen werd midden in het spel gekickt, terwijl anderen tijdelijk helemaal niet meer op de servers konden komen.

Lizard Squad heeft inmiddels de verantwoordelijkheid voor de DDoS-aanvallen opgeŽist. Dit houdt in dat de servers te kampen krijgen met grote aantallen data en die vervolgens niet aankunnen. Via Twitter laat de hackersgroep weten delen van Destiny en Call of Duty: Ghosts te hebben platgelegd.

Dezelfde hackers waren vorige maand ook al verantwoordelijk voor het platleggen van een aantal gameservers. Lizard Squad was toen verantwoordelijk voor de aanvallen op de servers van PlayStation Network, League of Legends, Battle.net en Path of Exile.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Meer artikels van Yvo Kieviet

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Call of Duty: Ghosts - Walkthrough

Alle missies in detail beschreven en de locaties van alle Rorke Files!