'PlayStation Now kan ook PS1-, PS2- en PS4-games ondersteunen'

Daarnaast overweegt Sony abonnementen aan te bieden.

PlayStation Now ondersteunt in de toekomst naast PlayStation 3-games mogelijk ook games van andere PlayStation-platformen. Dit zegt de vicepresident van Sony Network Entertainment in een interview met GameInformer.

Op de vraag of we naast PlayStation 3-games ook oudere of nieuwere games kunnen verwachten, geeft Eric Lempel het volgende antwoord: "Ja, met het oog op de toekomst kijken we naar alles. Er is een grote kans dat dan PlayStation 1-, PlayStation 2- en PlayStation 4-titels beschikbaar zijn."

PlayStation Now is een dienst waarbij je tegen betaling oude PlayStation 3-games streamt naar de PlayStation 4. In een later stadium is dit ook mogelijk op de PlayStation 3, PlayStation Vita en Sony-televisies. Sinds 31 juli is er in Noord-Amerika een open bèta van de streamingdienst, dus is Sony momenteel nog aan het sleutelen aan de content van PlayStation Now.

Zo huur je games voor een bepaalde tijd, maar Sony overweegt ook lidmaatschappen van hun nieuwe dienst aan te bieden. Lempel zegt dat Sony achter de schermen hard aan deze optie werkt, omdat de huidige gebruikers van PlayStation Now hierin geïnteresseerd zijn.

PlayStation Now komt in 2015 naar Europa, maar een exacte datum of periode is nog niet bekend.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread