Microsoft lekt Resident Evil: Revelations 2

Boxart en screenshot duiken op bij Xbox.com.

Capcom werkt mogelijk aan Resident Evil: Revelations 2. De Japanse ontwikkelaar heeft de game nog niet aangekondigd, maar op Microsofts Xbox.com-website wordt zowel naar een afbeelding van de hoes als naar een screenshot gelinkt (via Gamer in a Box).

box

De game zou een vervolg zijn op de eerste Resident Evil: Revelations, die in 2012 lanceerde voor de Nintendo 3DS. Een HD-versie volgde een jaar later voor de pc, PlayStation 3, Wii U en Xbox 360.

Revelations wordt veelal gezien als een terugkeer naar de horror-roots van Resident Evil. Terwijl je een verlaten cruiseschip onderzoekt als het bekende personage Jill Valentine, ligt de nadruk meer op puzzelen dan op actie.

Het lekken van een eventuele Revelations 2 volgt op een eerdere aankondiging van Capcom: er is een Resident Evil remake in ontwikkeling voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Capcom laat in een reactie weten niet in te gaan op geruchten en speculatie. Wel is al langer duidelijk dat het bedrijf op zoek is naar een nieuwe weg voor de serie, nadat Resident Evil 6 minder verkocht dan verwacht.

screen

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread