Assassin's Creed Monopoly aangekondigd

Lanceert in november.

Monopolymaker USAopoly onthult Assassin's Creed Monopoly, een bordspel dat exclusief in ontwikkeling is voor de Europese markt. Deze komt in november uit en kost bij de Poolse winkelketen ToyArt 52,90 euro.

Assassin's Creed Monopoly is Monopoly zoals je het kent, maar dan met een Assassin's Creed-thema. De standaard pionnen zijn daarbij vervangen door de hoofdpersonages uit de stealth-reeks van Ubisoft: Alta´r, Ezio, Connor, Aveline, Edward Kenway en Arno Dorian (uit het aankomende Assassin's Creed Unity).

Bankbiljetten zijn in dit geval 'Abestergo-credits' en straten en eigendommen verwijzen naar settings en gebouwen die je kent uit de games.

Het is niet de eerste keer dat Assassin's Creed als bordspel verkrijgbaar is. Eerder lanceerde Ubisoft samen met Cryptozoic Entertainment Assassin's Creed: Arena. In dit originele spel voor twee tot vier spelers is het de bedoeling doelwitten om te brengen terwijl je ongezien blijft door bewakers en de andere spelers.

monop

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Microsoft kondigt 50+ nieuwe games voor Xbox Game Pass aan

Final Fantasy, The Witcher 3, Minecraft Dungeons en meer.

Death Stranding komt volgend jaar naar de pc

Norman Reedus bewonderen in een nog hogere resolutie.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread