Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Monopoly aangekondigd

Lanceert in november.

Monopolymaker USAopoly onthult Assassin's Creed Monopoly, een bordspel dat exclusief in ontwikkeling is voor de Europese markt. Deze komt in november uit en kost bij de Poolse winkelketen ToyArt 52,90 euro.

Assassin's Creed Monopoly is Monopoly zoals je het kent, maar dan met een Assassin's Creed-thema. De standaard pionnen zijn daarbij vervangen door de hoofdpersonages uit de stealth-reeks van Ubisoft: Altaïr, Ezio, Connor, Aveline, Edward Kenway en Arno Dorian (uit het aankomende Assassin's Creed Unity).

Bankbiljetten zijn in dit geval 'Abestergo-credits' en straten en eigendommen verwijzen naar settings en gebouwen die je kent uit de games.

Het is niet de eerste keer dat Assassin's Creed als bordspel verkrijgbaar is. Eerder lanceerde Ubisoft samen met Cryptozoic Entertainment Assassin's Creed: Arena. In dit originele spel voor twee tot vier spelers is het de bedoeling doelwitten om te brengen terwijl je ongezien blijft door bewakers en de andere spelers.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed: Unity

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties