Assassin's Creed: Rogue voor PS3, Xbox 360 gelekt

Gelekte trailer toont releasedatum.

Assassin's Creed: Rogue verschijnt op 11 november voor consoles van de vorige generatie. Dat wordt duidelijk uit een gelekte aankondigingstrailer.

1

De box art van deze game, die eerder bekend stond als Assassin's Creed Comet, bevestigt dat de game verschijnt op Xbox 360 maar een PlayStation 3-versie is ook zo goed als zeker.

Assassin's Creed Rogue grijpt terug naar de gameplay van Assassin's Creed 4: Black Flag. Nu verkennen we een ander gedeelte van de Atlantische Oceaan per schip. Een screenshot toont het hoofdpersonage in de sneeuw.

Volgens geruchten speelt Rogue zich kort na Black Flag af. Personages als Adewale uit Black Flag en Haytham Kenway uit Assassin's Creed 3 zouden terug hun opwachting maken. Eerdere geruchten meldden ook dat het hoofdpersonage deze keer een tempelier zou zijn. De gelekte screenshots lijken dit te bevestigen; we zien hem een Assassin vermoorden.

Waarschijnlijk krijgen we veel meer te horen over Assassin's Creed Rogue op Gamescom, die volgende week plaatsvindt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk  |  Yahsper

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread