Meer dan 4,6 miljoen bta testers voor Destiny

Massale interesse verrast Bungie en Activision.

Meer dan 4,6 miljoen mensen hebben de Destiny bèta gespeeld. Dat laat uitgever Activision weten.

Volgens Activision is het "de grootste bèta van deze console generatie en de grootste console bèta ooit voor een nieuwe intellectuele eigendom in de videogame sector." CEO van Activision Publishing Eric Hirshberg spreekt van een "ongelooflijke prestatie" en zegt blij te zijn met de "fenomenale reactie".

Ontwikkelaar Bungie is eveneens erg onder de indruk van het aantal mensen die de bèta hebben gespeeld. Ze hebben naar eigen zeggen hun "doelen overtroffen" en zijn blij met de waardevolle feedback die ze hebben gekregen door de bèta. Ze bedanken de gemeenschap voor de massale interesse en werken de komende weken hard "om ervoor te zorgen dat Destiny op de dag van lancering voldoet aan de verwachtingen".

De bèta kwam afgelopen zondag ten einde en was vanaf 17 juli toegankelijk voor PlayStation 3 en PlayStation 4 bezitters die een pre-order van de game of een bèta key door verschillende media hadden bemachtigd. Na een korte server update ging de bèta open voor Xbox 360 en Xbox One eigenaars. De laatste twee dagen was de bèta voor iedereen vrij toegankelijk om de maxime serverbelasting de testen.

Destiny is vanaf 9 september verkrijgbaar voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Lenne Kuin

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread