Ingesproken teksten Peter Dinklage in Destiny bijgewerkt

Ontwikkelaar Bungie reageert op het kritiek van de spelers.

De ingesproken teksten van de computerbestuurde partner Ghost in de game Destiny hebben een update gekregen, zo laat ontwikkelaar Bungie weten. Het karakter is van een stem voorzien door Peter Dinklage (Tyrion Lannister in Game of Thrones) en kreeg tijdens de alfatest veel kritiek.

In Bungie's meest recente nieuwsbrief laat de studio weten dat de dialogen van Ghost zijn aangepast voor de opkomende bèta van Destiny. De teksten krijgen voor de lancering nogmaals een update. Het is niet zeker of Dinklage opnieuw de dialogen heeft ingesproken of dat er iets anders met de audio is gedaan.

In online communities bleek er al snel kritiek op de ingesproken delen van Ghost, die volgens velen monotoon overkwamen. Dat leverde onder meer een internet meme op en zelfs een t-shirt in de online winkel van Bungie, met daarop de tekst 'That wizard came from the moon!'

Volgens Bungie moet men er echter rekening mee houden dat Destiny momenteel nog in de alfafase zit en dus nog niet klaar is.

Destiny is vanaf 9 september verkrijgbaar voor PlayStation 3, Playstation 4, Xbox 360 en Xbox One. Er zullen meerdere Special Editions van Destiny beschikbaar zijn.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Lenne Kuin

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread