Amazon verkoopt Batman: Arkham Origins Complete Edition

Nog niet aangekondigd door Warner Bros. Interactive.

Webwinkel Amazon Duitsland verkoopt de Batman: Arkham Origins Complete Edition voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360. Vooralsnog heeft uitgever Warner Bros. Interactive deze editie zelf nog niet aangekondigd.

De consoleversies zijn te koop voor 39,95 euro terwijl de pc-versie met 29,95 euro een tientje goedkoper is. Naast de productbeschrijving van de game zelf is niet duidelijk waar de Complete Edition zoal uit bestaat.

Voor Batman: Arkham Origins zijn verschillende downloadbare uitbreidingen uitgebracht. De meest substantiële zijn daarbij de verhalende campagnes Initiation en Cold, Cold Heart. In de eerste speel je als Bruce Wayne, in de andere neem je het op tegen Mr. Freeze.

arkham

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread