Microsoft noemt releasedatum Batman: Arkham Knight

Officiële aankondiging blijft nog uit.

Microsoft noemt op een productpagina in de Microsoft Store de releasedatum van Batman: Arkham Knight: 24 februari 2015. De derde Batman-game van Rocksteady Studios zou oorspronkelijk dit jaar nog uitkomen voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

De datum is nog niet officieel, gezien uitgever Warner Bros. Interactive nog geen exacte datum heeft bekendgemaakt. Eerder nog vertelde stemacteur Kevin Conroy dat de game in januari van 2015 uit zou komen. Conroy verzorgt al jaren de stem van Batman.

store

Het sluitstuk van de Arkham-trilogie speelt zich een jaar na de gebeurtenissen van Batman: Arkham City af. Een groep schurken vormt een pact om samen de Dark Knight te doden. De grootste slechterik in dit avontuur is daarbij de Arkham Knight. Deze mysterieuze krijger draagt een stalen versie van Batmans pak en leidt een groep huurlingen die het op Bruce Wayne gemunt hebben.

In juni werd duidelijk dat Batman: Arkham Knight is uitgesteld naar '2015.'

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Niels Jani

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread