Designdocumenten met details The Witcher 3 gelekt

Verklapt mogelijke eindes, het plot, monsters en het belang van borsten.

Een groot aantal details over The Witcher 3: Wild Hunt zijn gelekt. De informatie is online gepubliceerd en toont inzicht over de monsters, de missies, het plot en de verschillende eindes die de actie-RPG biedt.

De bestanden zijn vermoedelijk gestolen van een medewerker van ontwikkelstudio CD Projekt Red. Zijn Google Drive zou gehackt zijn, waarna de bestanden op de websites 4chan en Reddit zijn beland. De marketingleider van de ontwikkelaar bevestigt de informatie die in het lek te vinden is.

"Het is ons duidelijk geworden dat een deel van de productiebestanden van The Witcher 3: Wild Hunt op het internet terecht zijn gekomen", legt Michael Platkow-Gilewski uit. "Een deel van deze bestanden bevat informatie over het verhaal van de game. We raden dus ten strengste af dit te lezen, aangezien het veel invloed kan hebben op je toekomstige speelervaring", licht de ontwikkelaar toe.

Naast de documenten over de inhoud van de game is er ook een bestand opgedoken over het doel van de E3-beurs demo. Hierin is beschreven hoe de gameplay-scène moet lopen en op welke factoren de focus ligt. Daarin schrijft de ontwikkelstudio over een toren die zich in de open wereld bevindt, maar ook over borsten die een lust voor het oog moeten zijn.

Tot slot is in het document te lezen dat de game de SmartGlass-applicatie en de Kinect-camera van Microsoft nog niet ondersteund. The Witcher 3: Wild Hunt komt in februari 2015 uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Dalsum

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread