Gameplay-trailer Bloodborne gelekt

Vermoedelijke beelden van oude versie.

Een oude gameplay-trailer van Bloodborne is gelekt. De beelden van de actiegame stammen nog uit de tijd dat de game de naam Project Beast droeg.

De trailer is ontdekt door mediawebsite OnlySP. Zij geven aan dat de beelden vermoedelijk uit een oude versie van de game stammen die op de Tokyo Game Show 2013 uiteindelijk niet werd gepresenteerd. In de trailer zijn zowel enkele vijanden als het hoofdpersonage uit de game te aanschouwen.

Tijdens de E3-persconferentie van Sony is de game van From Software officieel aangekondigd. De ontwikkelaar die verantwoordelijk is voor de uitdagende Dark Souls-reeks, belooft een game waarin de aanval belangrijker is dan verdediging. Er is buiten een aankondigingstrailer officieel nog geen gameplay getoond.

Tijdens de E3-beurs kregen meerdere journalisten achter gesloten deuren een speelsessie te zien. Hier nam iemand zonder toestemming al beelden van de gameplay op. Bloodborne komt in 2015 exclusief uit voor PlayStation 4.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Dalsum

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread