BioWare onthult Mass Effect 4

En toont eerste vroege beelden.

Bioware onthult tijdens de Electronic Arts E3 persconferentie dat hun Montreal studio aan Mass Effect 4 werkt.

In de teaser trailer zien we bekende elementen zoals een menselijk N7 uniform en een Krogan, maar komen we ook te weten dat de game zich afspeelt in "een heel nieuwe regio van het universum". "De fans vertellen ons dat ze in een nieuwe Mass Effect game iets nieuws willen ontdekken en vooruit willen", zegt Bioware. Een mogelijke hint dat deze nieuwe game losstaat van de oorspronkelijke trilogie.

Er is nog geen releasedatum of platform bekend.

Meer over de game weten? Lees dan ons overzicht van alle Mass Effect Andromeda info die tot nu toe bekend is.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread