Bekijk hier de livestream van Microsoft's E3 persconferentie

Maak alle aankondigingen mee terwijl ze gemaakt worden!

Over een uur begint de E3-persconferentie van Microsoft. Om 18:30 uur, om precies te zijn. Ben je aanwezig bij de kick-off van het grootste games-evenement ter wereld? Bekijk hier dan de livestream!

Microsoft heeft een roerig jaar achter de rug. Na de aankondiging van de Xbox One is er ontzettend veel veranderd. De Xbox One zoals hij nu is, is bijna niet terug te herkennen van de Xbox One die destijds werd onthuld. Zelfs de Kinect-camera is nu een optionele accessoire.

Wat te verwachten? Het is een spannende tijd voor Microsoft, want in september komt de Xbox One uit in veel extra regio's. Waaronder de Benelux. Nu Sony een flinke voorsprong heeft gemaakt qua verkoopaantallen van de PlayStation 4 is het aan Microsoft om de aanval terug in te zetten. Halo 5: Guardians? Een nieuwe Gears of War? Fable Legends? Wie weet!

Dat en nog veel meer zie je in onderstaande livestream.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk  |  Yahsper

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread