Battlefield Hardline bta nu beschikbaar

Meteen te downloaden voor pc en Playstation 4.

De bta van Battlefield Hardline is van start gegaan op de pc en de PlayStation 4. Die onthulling deed Electronic Arts tijdens diens E3-persconferentie. Tevens is een uitgebreide gameplayvideo getoond.

Hierin is te zien hoe misdadigers een geldtransport overvallen en zich een ontsnappingsroute proberen te vinden door de straten van Los Angeles, terwijl ze op de hielen worden gezeten door politiewagens, helikopters en sluipschutters.

PlayStation 4-bezitters schrijven zich in voor de bta via de spelcomputer zelf, terwijl pc-spelers zich kunnen inschrijven op de website van Battlefield Hardline. De plaatsen zijn daarbij gelimiteerd.

De releasedatum van Battlefield Hardline is 21 oktober 2014.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (3)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Wolfenstein: Youngblood heeft een open levelstructuur

Dankzij ontwikkelaar Arkane Studios.

Metro Exodus krijgt twee DLC-pakketten

Met nieuwe personages in de hoofdrol.

Apex Legends verbant meer dan 770.000 cheaters

Dankzij de nieuwe rapporteringstool.

Borderlands 3 bevat microtransacties

Maar enkel voor cosmetische voorwerpen.

Reacties (3)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread