Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum Borderlands: The Pre-Sequel bekend

Komt op 17 oktober uit voor pc, PlayStation 3 en Xbox 360.

Ontwikkelaar Gearbox Software en uitgever 2K Games kondigen aan dat Borderlands: The Pre-Sequel op 17 oktober 2014 uitkomt voor pc, PlayStation 3 en Xbox 360.

Wie een pre-order plaatst voor de game, krijgt een downloadbare uitbreiding genaamd Shock Drop Slaughter Pit. In die uitbreiding vecht je tegen de moeilijkste vijanden in de game; als beloning is er ook meer kans op zeldzame voorwerpen.

De game krijgt ook een nieuwe trailer, gemaakt met de hulp van muziekgame ontwikkelaar van Harmonix. De studio is onder andere bekend van de Dance Central en Rock Band reeksen.

"De wub wub dansjes van Claptrap in de Doomsday Trailer voor Borderlands 2 waren zo cool dat 2K en Gearbox een manier wouden vinden om ze te overtreffen," zo zegt 2K Games. "De oplossing: samenwerken met Harmonix om een nog coolere moon dance te maken in deze trailer."

Borderlands: The Pre-Sequel is een samenwerking tussen 2K Australia en de gebruikelijke ontwikkelaar van de Borderlands-reeks: Gearbox Software. De game speelt zich af op de maan van de planeet Pandora en bevindt zich chronologisch tussen de verhalen van Borderlands 1 en 2. De game bevat vier nieuwe classes voor personages en gameplay in gewichtloze omgevingen.

Cover image for YouTube videoBorderlands: The Pre-Sequel! The Moon Dance Trailer!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Borderlands: The Pre-Sequel

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties