NetherRealm Studios kondigt Mortal Kombat X aan

En krijgt eerste trailer.

Ed Boon heeft als baas van ontwikkelaar NetherRealm Studios aangekondigd dat Mortal Kombat X uitkomt in 2015. De game is speelbaar op pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Volgens uitgever Warner. Bros biedt Mortal Kombat X een "compleet verbonden ervaring" met "een persistente online strijd waar elk gevecht telt in een globale strijd om de heerschappij."

Er zijn verschillende variaties van elk personage. De variaties beïnvloeden de strategie en vechtstijl. Er komt ook een origineel en zelfgeschreven verhaal met bekende en nieuwe personages.

"Mortal Kombat draaide altijd om uitzinnige en gewelddadige gevechten en met Mortal Kombat X willen we de kracht van de nieuwe generatie consoles gebruiken om spelers de meest intense Mortal Kombat game ooit te geven," zo zegt Boon. "We hebben hard gewerkt om te zorgen dat de game alles biedt wat fans verwachten, samen met nieuwe personages, spelmodi en een nieuwe grafische engine."

Deze ochtend lekte Amazon UK per ongeluk het bestaan van Mortal Kombat X. De pagina werd al snel weer offline gehaald.

De allereerste Mortal Kombat kwam uit in 1992 en oogstte veel controverse omwille van zijn gewelddadige inhoud. In 2011 verscheen Mortal Kombat 9 als poging om de reeks opnieuw op te starten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread