UPDATE: De Call of Duty: Ghosts Invasion-uitbreiding komt op 3 juli uit voor pc, PlayStation 3 en PlayStation 4, zo maakt ontwikkelaar Infinity Ward bekend.

ORIGINEEL: Uitgever Activision onthult vandaag de Invasion-uitbreiding voor Call of Duty: Ghosts. Traditiegetrouw komt de downloadbare content eerst uit voor de Xbox One en Xbox 360, dit keer op 3 juni aanstaande.

Invasion bestaat uit vier nieuwe levels voor de multiplayermodi: Departed, Pharoah, Mutiny en een remake van Favela uit Call of Duty: Modern Warfare 2. De levels hebben veelal een ondode-piratenthema. Zo speelt Departed zich af tijdens het dag van de doden festival in Mexico en speel je spookpiraten vrij als computergestuurde maatjes.

Ook Extinction krijgt met de uitbreiding een nieuwe episode: Awakening. In de co÷peratieve modus strijd je ditmaal in een ondergrondse basis tegen de leiders achter de alien-invasie. Daarbij krijg je toegang tot 'nieuwe futuristische wapens.'

De content komt in een later stadium ook naar de pc, PlayStation 3 en PlayStation 4 versies van Call of Duty: Ghosts.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Meer artikels van Randolf Bouwma

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Call of Duty: Ghosts - Walkthrough

Alle missies in detail beschreven en de locaties van alle Rorke Files!

Co-opinie #1

De redactie blikt graag nog even terug.