Fire Emblems Ike keert terug in Super Smash Bros. Wii U/3DS

Vechtgame maakt gebruikt van Nintendo's nieuwe NFC-speeltjes.

Vechtersbaas Ike keert terug als speelbaar personage in Super Smash Bros. voor de Nintendo 3DS en Wii U. De zwaardvechter uit Fire Emblem: Path of Radiance en Radiant Dawn maakte eerder zijn opwachting in Super Smash Bros. Brawl voor de Nintendo Wii.

Daarnaast maakt Nintendo bekend dat de nieuwe vechtgame gebruikt maakt van het nieuwe Nintendo Figurine Platform. Hierbij koop je fysieke speelgoedfiguurtjes die je via Near Field Communication-technologie overzet naar digitale in-game vorm. Meer informatie daaromtrent wordt verwacht tijdens de aankomende E3-beurs.

Het volledige Super Smash Bros. Wii U/3DS-karakterrooster ziet er nu als volgt uit: Mario, Luigi, Link, Samus, Kirby, Fox, Pikachu, Bowser, Donkey Kong, Pit, Olimar, Toon Link, Sonic, Marth, Princess Zelda, King Dedede, Lucario, Diddy Kong, Yoshi, Sheik, Zero Suit Samus en Ike keren terug. Animal Crossings 'Villager' (mannelijk en vrouwelijk) de Wii Fit Trainer (mannelijk en vrouwelijk), Mega Man, Rosalina, Little Mac, Charizard en Greninja zijn nieuw.

De Nintendo 3DS-versie komt in de zomer van 2014 uit, de Wii U-versie in de winterperiode van dit jaar.

ike

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread