Resolutie en framerate The Witness voor PlayStation 4 onthuld

1080p resolutie en 60 frames per seconde.

De onafhankelijke gameontwikkelaar Jonathan Blow heeft op de PlayStation Blog de resolutie en framerate van The Witness bekendgemaakt.

"Voor de release op de PlayStation 4 willen we een weergave van 1080p en 60 frames per seconde," zegt Blow. "Momenteel halen we die doelstelling op veel vlakken al, maar niet overal. Met een beetje traditioneel hard werk geraken we er wel."

Blow werkt reeds vijf jaar aan de opvolger van puzzelgame Braid, en het blijft onbekend wanneer The Witness precies uitkomt. "Officieel is het nog altijd 'wanneer hij af is', maar dezer dagen komt die datum dichter en dichterbij," legt Blow uit. "Ik wil de game niet overhaast uitbrengen ten koste van de kwaliteit."

Volgens Blow is The Witness een game "met veel extra content voor spelers die van de game houden en meer willen." Die extra content is momenteel nog in ontwikkeling. The Witness komt in ieder geval midden 2014 uit op de pc en PlayStation 4. Daarna volgt de release voor iOS-apparaten en nog later op andere platformen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread