Xbox One-versie The Amazing Spider-Man 2 uitgesteld

UPDATE: Toch tijdelijk te downloaden geweest.

UPDATE: De uitgestelde Xbox One-versie van The Amazing Spider-Man 2 is tijdelijk te downloaden geweest in de Xbox Games Marketplace. Verschillende gamers melden de titel nu te bezitten, ondanks dat de winkelpagina alweer is teruggetrokken.

Op moment van schrijven streamt één van de bezitters de game via Twitch. Vooralsnog is nog steeds niet duidelijk waarom enkel de Xbox One-versie is uitgesteld en tot wanneer.

"We houden hoop op een Xbox One-release," stelt ontwikkelaar Beenox. "We weten dat het frustrerend is, want dat is het ook voor het team dat zo hard aan deze versie heeft gewerkt."

ORIGINEEL: Uitgever Activision bevestigt zojuist dat de Xbox One-versie van The Amazing Spider-Man 2 voor onbepaalde tijd is uitgesteld. Een reden is nog niet gegeven.

"We herzien de lanceringsplannen voor de Xbox One-release," laat een woordvoerder van Activision weten aan de Britse gamesite MCV. "Wanneer en óf The Amazing Spider-Man 2 uitkomt op de Xbox One is nog niet vastgesteld."

Het uitstel vindt vlak voor de lancering van de titel plaats. Deze verschijnt op 2 mei aanstaande nog steeds voor de Nintendo 3DS, pc, PlayStation 4, PlayStation 3, Wii U en Xbox 360.

De game is een tie-in met de gelijknamige film, die op dit moment in de bioscopen draait. Net zoals in voorgaande Spider-Man games is de open wereld van New York je speeltuin en schakel je criminelen uit met je webkrachten en vechtmoves.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Microsoft koopt Activision Blizzard

Voor een recordprijs van 70 miljard dollar!

Deze games komen in de tweede helft van januari naar Xbox Game Pass

Hitman en Extraction staan voor de Death's Door!

Far Cry 6 review - Geen revolutie

Update: Pagan: Control DLC review.

Banjo-Kazooie komt deze week naar Nintendo Switch Online

De beer is terug op een Nintendo-console!

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread