Mobiele game Age of Empires: World Domination aangekondigd

Deze zomer op Android, iOS en Windows Phone.

Deze zomer verschijnt een nieuwe Age of Empires-game, speciaal ontwikkeld voor mobiele apparaten. De game draagt de naam Age of Empires: World Domination en is verkrijgbaar op Android, iOS en Windows Phone.

De nieuwe Age of Empires-game is momenteel in handen van KLab Inc. De Japanse ontwikkelaar laat via de teaser-site weten dat voor de mobiele versie een nieuw vechtsysteem is ontwikkeld dat is geoptimaliseerd voor touchscreens.

In de strategy-game creer je als vanouds een eigen rijk en verover je de wereld. In onderstaande trailer is te zien dat je de scepter zwaait over Kelten, Vikingen, Franken en Hunnen. Ook is er keuze uit meer dan honderd helden waaronder Koning Arthur, Jeanne d'Arc en Atilla de Hun.

Age of Empires: World Domination wordt free-to-play, mogelijk met in-game aankopen. De game verschijnt deze zomer voor de smartphone en tablet.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread