De Poolse ontwikkelaar CD Projekt RED werkt aan een mobiele game die later dit jaar lanceert. De studio is voornamelijk bekend van de Witcher-games.

"We werken al enkele maanden samen met een externe partner aan een onaangekondigd project," zo leest een diavoorstelling aan investeerders die in handen is gekomen van onze collega's van Eurogamer Poland.

"Het is een mobiele multiplatform-game die volop gebruik maakt van de technologische capaciteiten van tablets en smartphones. Dit is voor ons een heel nieuw terrein, zowel qua gameplay als business model. Hiermee realiseren we onze plannen om de mobiele markt in te stappen," aldus de studio.

De game staat mogelijk los van het Witcher-universum, hoewel specifiek gesproken wordt over het 'uitbesteden van een merk.' Naast The Witcher werkt CD Projekt RED ook aan Cyberpunk 2077, een futuristische RPG voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Meer artikels van Randolf Bouwma

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

The Witcher 3: Hearts of Stone - Runewright, Enchanting recipes, Runeword, Glyphword

Vind de Runewright en zijn Enchanting recipes in de Witcher 3: Hearts of Stone uitbreiding.

Co-opinie #1

De redactie blikt graag nog even terug.