Indie-game Gone Home komt naar consoles

"Maak je klaar om opnieuw naar huis te gaan."

Indie-game Gone Home komt naar de consoles. Dat maakt The Fullbright Company bekend op zijn website. Voor de uitgave van de consoleversies werkt de ontwikkelaar samen met uitgever Midnight City. De game is al beschikbaar voor pc, Mac en Linux.

"We wilden het spel altijd al naar consoles brengen - we wisten gewoon niet hoe we het exact moesten aanpakken," zegt de stichter van The Fullbright Company, Steve Gaynor. "We zijn een klein team en we wilden geen maanden ontwikkelingstijd gebruiken om de overzetting zelf te verzorgen. Daarom zijn we erg blij met Midnight City."

Gaynor: "Midnight City weet wat een indie-ontwikkelaar wil van een uitgever: zorgen voor publiciteit zonder onze game voor zichzelf op te eisen. We zochten niet naar een traditionele uitgever; en gelukkig is Midnight City allesbehalve traditioneel. Maak je klaar om opnieuw naar huis te gaan."

De ontwikkelaar belooft de exacte platformen en releasedatum van de consoleversies de "komende weken en maanden" bekend te maken. Mike recenseerde de pc-versie van Gone Home al en was er erg over te spreken.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread