Open bèta Hearthstone: Heroes of Warcraft van start in Noord-Amerika

UPDATE: Vanaf nu ook in Europa.

UPDATE: Blizzard laat weten dat de open bèta van Hearthstone: Heroes of Warcraft vanaf vandaag ook te betreden is voor Europese spelers.

Via de officiële website klik je op 'Play Free Now,' waarna je de client kan downloaden. Om in te loggen heb je wel een Battle.net ID nodig.

ORIGINEEL: De open bèta van Hearthstone: Heroes of Warcraft is nu beschikbaar voor gamers in Noord-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland. Ontwikkelaar Blizzard maakt duidelijk dat Europa en andere regio's binnen enkele dagen ook toegang krijgen.

Om de gratis kaartgame te spelen dien je enkel de client te downloaden en in te loggen met je Battle.net ID. Als de vraag echter te hoog is, dan stop Blizzard tijdelijk de registratie om de servers voldoende draaiende te houden.

Tijdens de open bèta fase blijft Blizzard aanpassingen maken aan de game, maar er zijn geen plannen om progressie uit te wissen. Alle kaarten blijven dus in je deck en neem je mee naar de volledige release.

Blizzard was eigenlijk eind vorig jaar al van plan de gesloten bèta fase af te sluiten, maar stelde de open bèta op het laatste moment toch uit. In de tussentijd heeft het team de game verder geoptimaliseerd voor een groter publiek.

Hearthstone: Heroes of Warcraft is vooralsnog enkel speelbaar op pc en Mac, maar is ook in ontwikkeling voor iOS en Android.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread