Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Killzone Shadow Fall krijgt ondersteuning voor clans

Eerste fase van updates begint in februari.

Guerilla Games' woordvoerder Victor Zuylen laat op de Killzone-blog weten dat er een clansysteem komt voor Killzone Shadow Fall. De first-person shooter voor PlayStation 4 krijgt de ondersteuning in verschillende fases.



"De eerste fase gebeurt via patch 1.09 en staat voorlopig gepland voor begin februari," zo vertelt Zuylen. Op die manier wordt er een eerste versie van het clansysteem toegevoegd aan de game. Zo zijn clan-tags vanaf dat moment zichtbaar naast de spelersnamen. De officiële website verkrijgt daarnaast dan de mogelijkheid om verschillende aspecten van een clan te beheren.

Volgende fases breiden het clansysteem uit door gratis patches voor de game en meer updates aan de site. Verder belooft Zuylen ook gratis multiplayermaps en een spoedige aankondiging van een eerste downloadbare uitbreiding.


Ondersteuning voor clans is het meest aangehaalde onderwerp op de Killzone Player Voice, waar spelers feedback kunnen geven aan Guerilla Games. De keuze voor stapsgewijze integratie gebeurt naar eigen zeggen "om het wachten draaglijker te maken."

"We hopen dat jullie van Killzone Shadow Fall blijven genieten en dat jullie ideeën en feedback blijven geven," besluit Zuylen.

Bekijk op YouTube

Read this next