Drinkbox lanceert Guacamelee! Bundle Fantástico op PSN

Bundelt game met DLC en digitale goodies.

Ontwikkelaar Drinkbox Studios brengt een speciale editie van Guacamelee! uit in de PlayStation Store. De Guacamelee! Bundle Fantástico is vanaf 22 januari verkrijgbaar voor €17,99.

De bundel bevat de hoofdgame (Cross-Buy), samen met de downloadbare Costume Pack en de El Diablo's Domain uitbreiding. Ook is de digitale soundtrack bijgevoegd, samen met drie thema's voor je PlayStation-interface en tien avatars voor je PlayStation Netwerk-profiel.

Guacamelee! is een Metroidvania-stijl actieplatformer in een Mexicaanse setting, die tevens coöperatief speelbaar is. El Diablo's Domain voegt zeventien extra uitdagingen toe en de Costume Pack heeft niet alleen invloed op hoe je er uit ziet, maar ook op je vaardigheden. Zo is er een outfit die je oneindige stamina geeft, maar geen extra health. Door de game uit te spelen met de speciale kostuums zijn extra trophies te verdienen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Gerelateerde games

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread