King Dedede en Princess Zelda van de partij in Super Smash Bros. Wii U/3DS

Bekende gezichten.

Nintendo maakt bekend dat King Dedede een speelbaar personage is in Super Smash Bros. voor Wii U en Nintendo 3DS. Kirby's aartsvijand maakte samen met de roze bol voor het eerst zijn opwachting in Kirby's Dream Land. Eerder was hij ook al speelbaar in Super Smash Bros. Brawl.

Daarnaast keert Princess Zelda terug. Ze is reeds een speelbare vechter sinds Super Smash Bros. Melee en ontbreekt ook dit keer niet.

dede
zelda

In Super Smash Bros. voor Wii U en Nintendo 3DS zijn traditiegetrouw trofeeën vrij te spelen uit een breed scala aan Nintendo-games. Smash-regisseur Masahiro Sakura laat daarover weten dat beide versies van de game een verschillende set bezitten. Op de Wii U zijn de trofeeën voornamelijk gebaseerd op console-personages, op de Nintendo 3DS juist op handheld-personages.

Het rooster ziet er nu als volgt uit: Mario, Luigi, Link, Samus, Kirby, Fox, Pikachu, Bowser, Donkey Kong, Pit, Olimar, Toon Link, Sonic, Marth, Princess Zelda en King Dedede keren terug. Animal Crossings 'Villager,' de Wii Fit Trainer (mannelijk en vrouwelijk), Mega Man en Rosalina zijn nieuw.

Super Smash Bros. voor Wii U en Nintendo 3DS komt dit jaar nog uit.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread