Eerste DLC Dead Rising 3 heet Operation Broken Eagle

Nog drie andere uitbreidingen onthuld.

De eerste downloadbare uitbreiding voor Dead Rising 3 heet Operation Broken Eagle, zo maakt Capcom Vancouver bekend op de blog van Major Nelson. Hierin speel je als de militaire commandant Adam Kane, die de leiding heeft over een groep Spec-Ops soldaten.

dead

Adams verhaal loopt parallel aan dat van Nick Ramon uit de hoofdgame. De volgende drie uitbreidingen hebben zo ieder een eigen hoofdrolspeler, en zijn alvast getiteld Fallen Angel, Chaos Rising en The Last Angel.

Iedere DLC brengt nieuwe wapens, een nieuw voertuig, extra zijmissies en meer Achievements naar Dead Rising 3 voor Xbox One. In het geval van Operation Broken Eagle uit dat zich in de beste militaire uitrusting en een bepantserd voertuig dat kogels schiet.

Ondertussen heeft Capcom een demo van Dead Rising 3 uitgebracht op Xbox Live. Hierin kun je alvast een van de sterkste wapens maken, de Ultimate Grim Reaper.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread