Amazon opent eigen PlayStation Network Store

Sony laat concurrentie toe binnen eigen ecosysteem.

Webwinkel Amazon heeft een eigen versie van de PlayStation Network Store geopend. In de Amerikaanse 'Amazon PSN Store' kun je terecht voor downloadbare PlayStation 3- en Vita-games, naast PSN tegoedkaarten en PlayStation Plus-lidmaatschappen.

Daarmee laat Sony toe dat andere winkels PlayStation-exclusieve downloads kunnen aanbieden. De monopoliepositie is daarmee verloren, waardoor sommige PSN-games in de Amazon PSN Store goedkoper te vinden zijn dan in de PlayStation Store van Sony zelf.

Zo kost de digitale versie van Batman: Arkham Origins momenteel 59,99 dollar in de PlayStation Store, en 56,79 dollar in de Amazon PSN Store. FIFA 14 kost 59,99 dollar in de PlayStation Store en 48,99 dollar op Amazon.

Vooralsnog is er geen Europese versie van de shop geopend, noch aangekondigd.

psn
Afbeelding via VG274

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread