Speel een dorpeling in You Are Not The Hero

Kickstartercampagne voor RPG met een knipoog.

Onafhankelijke ontwikkelaar Donn Manalili werkt met zijn team aan You Are Not The Hero, een 'action platform RPG' waarin je niet de held speelt maar een dorpeling. Je neemt de rol aan van Petula, een doodgewoon meisje dat helemaal klaar is met de zogenaamde helden die iedere keer haar dorp leegroven.

De game wordt gemaakt in RPG Maker, en het project is sinds enkele dagen te vinden op Kickstarter. Daar is het doel van 12.001 dollar op moment van schrijven zo goed als gehaald, met nog 28 dagen op de teller.

Manalili: "Het idee voor de game is al lang geleden ontstaan, toen ik Final Fantasy IX speelde. Daar vond ik het spaargeld van een oud vrouwtje ergens onder haar bed, maar had ik niet de optie dat terug te geven. Ik stelde me voor hoe het leven er daarna voor haar uit zou zien... het omaatje zou op straat gezet zijn, waar ze haar laatste levensdagen al bedelend op straat zou doorbrengen."

You Are Not The Hero is vooralsnog enkel in ontwikkeling voor pc.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread