Warhammer Online: Age of Reckoning is vanaf 18 december 2013 niet meer te spelen. Ontwikkelaar Mythic Entertainment sluit dan de servers. De MMORPG bestaat op dat moment precies vijf jaar.

De fantasiegame komt voort uit een licentiedeal tussen de ontwikkelaar en Warhammer-licentiehouder Games Workshop. De deal is nu ten einde en wordt niet verlengd. "Het was een enorme eer om met Games Workshop samen te werken. Hopelijk blijft de relatie sterk, ondanks dat de wegen hier scheiden," aldus Mythic.

Dankzij het besluit is het niet langer mogelijk om gametijd van drie maanden te kopen, of je abonnement voor drie maanden te verlengen. Warhammer Online is nooit overgegaan op een free-to-play model, zoals veel concurrenten wel al deden.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Meer artikels van Randolf Bouwma

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content